Tweedaagse

Wanneer?

Wil je je medestudenten leren kennen voor het academiejaar begint? Wil je nu al straffe verhalen horen over wat je te wachten staat? Of ben je gewoon benieuwd naar het studentenleven dat je te wachten staat?
Ga dan mee op onze kennismakingstweedaagse van dinsdag 18 tot donderdag 20 september 2018 (een tweedaagse van drie dagen dus).
Dit is de uitgelezen kans om nog voor het begin van het academiejaar al een hoop nieuwe vrienden te maken. Daarnaast maak je kennis met hoe het is om te studeren aan KU Leuven Campus Groep T, en geven we jullie een hoop tips om jullie eerste weken te overleven.

En we maken uiteraard ook enorm veel plezier!

Wat & Praktisch

We slapen twee nachten in een verblijfplaats (op geheime locatie) met alle nodige sanitaire voorzieningen (wc, badkamers, douches…). Het eten en drinken is inbegrepen. De drie dagen zijn rijkelijk gevuld met activiteiten.

Je wordt dinsdag 18 september om 12u30 stipt verwacht aan de ingang van Groep T campus Vesalius. Het adres van de campus is Andreas-Vesaliusstraat 13, 3000 Leuven. Van daaruit vertrekt de bus om 13u richting een geheime locatie. Donderdag 20 september zetten we jullie terug af in Leuven rond 17u30.

Mochten er nog vragen zijn (of heb je ongeruste ouders), dan kan je ons zowel voor als tijdens de kennismakingstweedaagse bereiken door te mailen naar tweedaagse@industria.be, of door te bellen of een berichtje te sturen naar 0495/99 47 63 (Jochen Valcke).

Hoeveel kost het? €67 all-in, te storten op rekeningnummer BE41 7330 1727 3710 met de vermelding “Tweedaagse *voornaam* *naam*” (ten laatste drie dagen voor vertrek).

Ik ga op tweedaagse en neem mee…

  • Een paar kleren die vuil mogen worden
  • Een paar kleren die je goed staan
  • Toiletgerief
  • Loopschoenen
  • Matrasovertrek (verplicht) en een slaapzak
  • Kussen en kussensloop
  • Een beetje geld (voor eventueel een codex, t-shirt…)
  • Tip: gsm-lader (wordt elk jaar vergeten)

Inschrijven


Je kan je vanaf nu inschrijven via deze link: inschrijvingen kennismakingstweedaagse

Let op: de plaatsen zijn beperkt, wees er dus snel bij!

Indien je nog vragen hebt kan je ons altijd bereiken op tweedaagse@industria.be.