Skireis 2018

De skireis is volzet / The ski trip is full!

Beste sneeuwliefhebbers en pinguïnfanaten!

Ook dit jaar gaan we met Industria skiën tijdens de lesvrije week! We hebben in samenwerking met Skikot dit jaar Saint Sorlin D’Arves uitgekozen als bestemming. We vertrekken vrijdag 2 februari en komen terug op zondag 11 februari.

Saint Sorlin D’Arves maakt deel uit van het skigebied van Les Sybelles. Met 310 km aan piste telt het al gauw mee als een van de grotere skigebieden van Frankrijk en in tegenstelling tot vorig jaar moet je géén uitbreidingspas van het skigebied aankopen! De volledige 310 km zitten vast inbegrepen in het standaardpakket! Les Sybelles is verder ook een skigebied dat veel te bieden heeft voor zowel de beginneling als de ervaren skier, met 200km aan rode pistes.

Ook qua après-ski’s zullen we dit jaar zeker niet mogen klagen, in tegendeel: Saint Sorlin staat bekend als hét après-ski dorp van heel Les Sybelles! Beter nog (en dit zal iedereen die mee was naar Risoul kunnen beamen): met La Grotte du Yeti als bar is het zelfs een van de betere après-ski dorpen van héél Frankrijk! Dat zijn grote beloftes hier, maar die Yeti’s, da’s nog net iets anders dan de gewone après-ski’s.

Alle verdere praktische informatie (prijs, skigebied, activiteiten, eten, verzekeringen, …) over de skireis kan je hieronder terug vinden.

Ben je nog steeds niet overtuigd of wil je gewoon nog meer weten? Lees dan zeker verder op deze site.
Wil je je nu al inschrijven? Zie: “Inschrijven”

Wij hebben er alvast superveel zin in!

Het skiteam 2018
Rob, Arno, Maxim, Emile & Yante


Pakket

Basisprijs: €469

Inbegrepen:

 • Busreis heen & terug met luxe-autocar
 • Verblijf in studio’s in chalet
 • Skipas voor zeven dagen (jazeker, zeven!)
 • Skikot muts
 • Verblijftaks, administratiekosten, fooi buschauffeur, BTW
 • Dagelijkse animatie
 • Gratis après-ski’s
 • Gratis vaten
 • …en nog meer gratis vaten!
 • Cantus (beperkt aantal plaatsen)
 • “Feestje op de berg”

Ennnnn… Als je je inschrijft voor 10 NOVEMBER krijg je ook nog eens een gratis drankflacon op de piste!

Niet inbegrepen:

 • Bed-, bad- en keukenlinnen
 • Verzekering
 • Waarborg appartement
 • Ski- of snowboardmateriaal
 • Skilessen
 • Eten

Reducties:

 • Geen skipas: – €111,00
 • Eigen vervoer: – €50,00

Extra’s:

 • 8 dagen skipas (zaterdag tot zaterdag): + €23,00

Accomodatie

Het is niet minder dan logisch dat je graag je week wilt doorbrengen in alle luxe die een appartement je kan bieden. Dit jaar hebben we appartementen met meer luxe (en ruimte) dan de voorbije jaren!

In de bergen zullen we verblijven in de Résidence Les Fermes de Saint Sorlin.

De Appartementen bieden een geweldig uitzicht over de vallei van Saint Sorlin en liggen op ongeveer 100 m van de piste en de skilift en dichtbij het centrum. Vlakbij dit complex vind je ook een aantal restaurants, een supermarktje (Proxi Super) en de beste après-ski bar die de Franse Alpen te bieden heeft: La Grotte du Yeti! Over de locatie valt dus niet te klagen!

Maar da’s de buitenkant van onze residentie: hoe ziet het er langs binnen uit?

Er zijn kamers beschikbaar van verschillende groottes: met 5, 6, 8, of zelfs 12 personen op dezelfde kamer is allemaal mogelijk! Let wel op: het aantal kamers is natuurlijk beperkt, des te sneller je boekt, des te meer keuze je hebt in kamergrootte.

Als je groep over twee kamers gespreid wordt, kan je ook altijd een mailtje sturen ski@industria.be en dan proberen wij in de mate van het mogelijke jullie in kamers bij elkaar in de buurt te plaatsen.

Hier zijn nog wat foto’s van het interieur:

Goed nieuws: elke kamer heeft een vaatwasmachine! Gedaan met vechten over wie wanneer de afwas gaat doen: skiën, snowboarden & après-skiën is vermoeiend genoeg, laat die vaatwasser het zware werk maar doen! Ook bezit elke kamer een balkon, kookplaat en een combimagnetron.


Activiteiten

Je zal dagelijks terecht kunnen in de Skikot Après-ski bar: La Grotte du Yeti. Hier zal je regelmatig de Skikot- en Industria-monitoren terugvinden.

Schermafbeelding 2015-10-13 om 16.50.09

Après-skis

Op de Après-ski’s van Industria & Skikot wordt er dagelijks gratis drank uitgedeeld aan alle Skikotters. Vaak wordt er ook nog eten uitgedeeld: in Risoul was dit Tartiflette en in La Plagne vorig jaar hebben we héél veel Bickies kunnen eten!

Dit jaar kan je je onder andere verwachten aan een Totally Summer après-ski, een Vedett après-ski, een Totally Tirol après-ski en nog veel meer! Wat dit allemaal concreet inhoudt, valt te ontdekken tijdens de lesvrije week!

We hebben het al gezegd en we gaan het nog eens zeggen: ne Yeti = zalige après-ski’s!

Feestjes

Zouden er alleen après-ski’s zijn, dan zou het na het avondeten maar een saaie bedoening zijn. Maar, vrees niet! We organiseren elke avond een feestje om jullie bezig te houden. Zo kan je bijvoorbeeld een Skitschkot feestje verwachten, of een cantus (exclusief voor Industria!), een Fluo Party, en opnieuw nog veel meer.

“Feestje op de berg”

Zoals eerder aangehaald krijg je er op onze reis een “feestje op de berg” bij. Wat is dat? We hebben samengezeten met Skikot om een exclusieve extra te kunnen aanbieden voor onze reizigers. Feestje op de berg is basically een middag/namiddagfeestje, je raadt het nooit, op de berg. Denk aan meerdere gratis vaten, een Big Air luchtkussen (altijd al eens een volledige salto willen doen?), shooterflessen, hapjes, een live DJ, … En dat allemaal met enkel Industria! Da’s dus geen gewone après-ski!

We beseffen ook wel dat “feestje op de berg” niet zo cool klinkt. Ben je creatiever dan skiteam en heb je ideeën voor een betere naam? Stuur een mailtje naar ski@industria.be en win een fles jenever op de skireis!


Eten

Skikot heeft 3 foodpack formules. De foodpacks worden afgeleverd aan de residentie en besparen je zo dus de moeite om elke dag naar de supermarkt te moeten gaan. Elke foodpack bevat een dagelijks ontbijt, een picknick voor op de piste en een avondmaal voor 6 dagen. Maak je dus geen zorgen over winkelen, honger lijden of ongezond eten!

 • Foodpack Standard: €59,-
 • Foodpack Gourmet: €79,-
 • Foodpack Vegetarisch: €79,-


Meer informatie kan je terugvinden op deze website.