Galabal

Vrijdag 28 februari is het dan eindelijk zo ver: het jaarlijkse Galabal der Industriële Ingenieurs vindt plaats!
Wederom hebben we de eer om jullie te mogen verwelkomen op campus Groep  T. Dit jaar zullen we een kleine trip naar het zuiden maken. We gaan Groep T namelijk omvormen tot “the city of lights”. Geniet van de iconische gebouwen en sfeer die Parijs eigen is. Jullie zullen worden ondergedompeld in een romantische, unieke, vreugdevolle sfeer wat de perfecte gelegenheid is om er een prachtige avond/nacht van te maken! Trek dus je mooiste kleedje of pak aan en kom genieten van het Galabal der Industriële Ingenieurs!

LINE UP

Op een galabal mogen uiteraard fantastische muzikanten en deejays niet ontbreken. Daarom zullen deze artiesten jullie als het ware een buitenaardse ervaring bezorgen:
TBA

DINER

Voor het diner mogen jullie een uitgebreid drie gangen menu verwachten. Dit alles gezet in een pittoreske sfeer. Het diner begint om 19u met een welkomstdrankje en enkele amuses. Gedurende heel het diner word je voorzien van drank à volonté! En dit voor slechts €40 voor leden en €43 voor niet-leden! Het diner duurt ongeveer tot 21u30.

TICKETS

VVK (lid / niet-lid): €15 / €17
ADK (lid / niet-lid): €17 / €19
Galabal + Diner (lid/niet-lid): €55 / €60